Georgia-Usa

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Georgia-Usa

Proprietate de vânzare în Georgia

Se învecinează spre nord-vest cu Tennessee, spre nord-est cu Carolina de Nord, spre est cu Carolina de Sud, spre sud-est este spălată de Oceanul Atlantic, la sud se învecinează cu Florida și spre vest cu Alabama
Georgia este un stat din sud-estul Statelor Unite, cu un teritoriu plin de culoare care constă în plaje, coaste, terenuri cultivate și munți. Capitala este Atlanta și este, de asemenea, orașul cel mai populat. În alte orașe demne de luat în considerare sunt Savannah și Augusta. Orașul Savannah este renumit pentru arhitectura secolului al XVIII-lea și al XIX-lea. Augusta găzduiește turneul de golf Masters.
Georgia este un stat bogat și frumos care are atât de mult de oferit. Piața imobiliară din Georgia se mândrește cu unele locuri excelente de a trăi, cum ar fi Atlanta. În timp ce Atlanta nu este singurul mod în care se află, este unul dintre cele mai bune pentru profesioniști ocupați și oferă o gamă largă de suburbii pentru a alege dacă nu doriți să locuiți în zona metropolitană.
Georgia, de asemenea, frontierele Oceanului Atlantic, deci există o mulțime de plaje chiar în statul dumneavoastră. Există, de asemenea, munți, câmpii de coastă și multe altele. Este o stare fierbinte, atât de aproape de Florida încât este aleasă de mulți pensionari să se miște. Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți de vânzare în Georgia, trebuie să știți că Georgia are multe de oferit, o piață imobiliară neutră care este bună atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.
Valoarea medie a locuințelor în Georgia este o creștere de aproape 7% față de anul precedent. Această tendință continuă și continuă să crească cu încă 4%, la minimum.
Există multe locuri frumoase de trăit pe piața imobiliară din Georgia, dintre care multe sunt suburbiile din Atlanta. Din acest motiv citiți următoarele informații dacă sunteți interesat de proprietăți de vânzare în Georgia.
În ultimii ani, Atlanta a cunoscut o creștere a ocupării forței de muncă și o creștere a populației, atât semne bune ale unei piețe imobiliare puternice.
Atlanta, la poalele munților Appalachieni, este a treia regiune metropolitană din sud-est. Timp de decenii, zona metropolitană a fost îmbunătățită în sectorul de producție. Astăzi, creșterea Atlantei a încetinit puțin, dar există încă oportunități de investiții bune dacă știți unde să căutați în timpul căutării proprietății de vânzare în Georgia.
Atlanta găzduiește o scenă excelentă de muzică, făcându-l un oraș cu o viață de noapte bogată. Atlanta se îndreaptă spre o piață de vânzări sănătoasă în 2018.
Roswell în Georgia, pentru a nu fi confundată cu Roswell în New Mexico, este o piață excelentă neutră, care merită. Proprietarii Casei Roswell au mai puține credite ipotecare și probleme de plată decât Atlanta.
Savannah oferă de asemenea o piață neutră. Acest tip de piață înseamnă că nu este nici piața unui cumpărător, nici piața vânzătorului.
Dacă vă gândiți să vă deplasați în Savannah în viitorul apropiat și căutați o proprietate spre vânzare în Georgia, asigurați-vă că ați citit mai întâi acest articol! La urma urmei, vrei să știi ce faci, nu? Savannah este o destinație turistică și sa îndrăgostit de farmecul său speriat. Dar este Savannah foarte bun pentru tine?
Veți vedea că salvați celelalte orașe mari, călătoriți în Savannah și cumpărați o proprietate de vânzare în Georgia este încă extrem de convenabilă.
Savannah este pe râu, este scenică, are un decor artistic, este aproape de plajă, există mai multe baze militare în apropiere, este un oraș universitar, multe locuri pentru a juca golf și este la mică distanță de Disneyworld.

Indiferent dacă vă deplasați cu siguranță la Savannah sau doar considerați-o ca proprietate spre vânzare în Georgia, haideți acum, puteți vedea că este un loc minunat de a trăi, de a lucra și de a juca.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

*** Perfect Investor Opp *** VANDUT AS-IS. Teren proprietate de închiriat mare Tennant ocupat. Aproape de cumpărături, școli și restaurante. Vânzător ...
Cod. 9772

DE VÂNZARE Casă rustică, Georgia-Usa, Fulton County, Atlanta, 12147 Edgewater Drive

977,241.33RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

8662 m²
Aceasta casa este în stare de mare pentru cumpărare.
Cod. 6183

DE VÂNZARE Teren agricol, Georgia-Usa, Chatham County, Savannah, Savannah

1,750,038.87RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

1 m²
141 Acres teren numai 5 minute de mers la I-75 interstatal.
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB